Pagina
Bewerker

Over Ons Pagina Bewerker

In deze bewerker kun je bijna alle elementen op de pagina; “Over Ons” bewerken. Bijvoorbeeld; aankondigingsbalken, teksten en collecties. 

Waarschuwing: vergeet bij elke aanpassing die je doet, niet op de groene “UPDATEN” knop te drukken. Dit zorgt ervoor dat alle aanpassingen worden bijgewerkt, en niet verloren gaan.

Hulp nodig, of vragen? Contacteer GrowSocial Support.

Bewerk Titel Over Ons

Koos Kluytmans, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio

Bewerk Eerste Tekst Over Ons

 

Koos Kluytmans Interieurs is sinds 1958 gevestigd in Oisterwijk en totaalaanbieder voor de gehele woninginrichting in een voornamelijk moderne eigentijdse stijl. Kwaliteit is hetgene waardoor de collectie van Koos Kluytmans Interieurs zich kenmerkt. Dit uit zich niet alleen in de degelijkheid, de duurzaamheid, het comfort en de vormgeving van de producten, maar zeker ook in het feit dat alle fabrikanten en importeurs, waarmee samengewerkt wordt, geselecteerd worden op verantwoord produceren wat betreft arbeidsomstandigheden en millieu. Daarom werkt Koos Kluytmans Interieurs voornamelijk met bedrijven uit Nederland, Duitsland, Belgie, Zwitserland, Zweden en Oostenrijk. 

Niet alleen zijn de topmerken bij Koos Kluytmans royaal vertegenwoordigd, ook al 2 generaties kenmerkt Koos Kluytmans interieurs zich door het zeer persoonlijke contact met de klant en een gedegen ervaring in het vak. Jouw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om passend maatwerk te bieden in zitcomfort, wandoplossingen, eethoeken, karpetten, slaapcomfort, vloer- en raambekleding. Samen met jou stellen wij een totaaladvies samen in vorm, kleur en materiaalgebruik om een perfect passend interieur te realiseren. Met een 3-D impressie kunnen wij het nieuwe interieurontwerp van jouw woon- en slaapkamer in je bestaande woning geheel visueel maken. Door een eigen inkoop en een bevlogen enthousiasme voor het vak, biedt Koos Kluytmans Interieurs meer dan de 13 in een dozijn modellen, zoals je deze bij levering via inkoopcombinaties veelvuldig tegenkomt.

 

 

Bewerk Tweede Tekst Over Ons

 

Naast de topmerken zoals Leolux, Jori, Rolf Benz, Hülsta, Pastoe, is er ook veel plaats voor de minder alledaagse topleveranciers waaronder Intertime, en Willisau . Op een overzichtelijke slaapkamerafdeling vind je alles voor een heerlijk slaapcomfort en de aankleding hiervoor. Merken zoals Auping, Tempur, Swissflex, Kuperus en Eastborn staan garant voor een goede nachtrust en voor de meubelen en linnenkasten zijn o.a. de merken Hülsta, van Os, Vroomshoop en Nolte vertegenwoordigd. De collectie bedtextiel zal menigeen imponeren. Koos Kluytmans voorziet in een breed aanbod van dekbedden en kussens in een keur van materialen. Door de mogelijkheid om een hoofdkussen een nachtje op proef mee te kunnen nemen, zal het niet moeilijk zijn om jouw droomkussen te vinden. Waar zie je nog een royale collectie luxe dekbedovertrekken, waarbij het oog en lichaam gestreeld wordt?

Foto's Over Ons

OverOns1

Wil je de foto's veranderen?

De foto’s op deze pagina zijn niet gemakkelijk te veranderen, daarom kun je het beste om de hulp vragen van de developers.

Contacteer GrowSocial support.

Perfect! Je bent helemaal klaar!

Zijn er dingen die je graag wilt veranderen, maar je ziet er geen optie voor, contacteer dan één van de developers van GrowSocial.

Contacteer GrowSocial Support.